Maniaque BD
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Maniaque BD

Bande Dessinee, Comics and Manga Discussions

AccueilAccueil  Dernières imagesDernières images  RechercherRechercher  S'enregistrerS'enregistrer  ConnexionConnexion  

bd-isti si muzica

3 participants
AuteurMessage
EnGraphos
Admin
Admin
EnGraphos

Data de inscriere : 26/03/2010
Localizare : Constanta

bd-isti si muzica Empty
MessageSujet: bd-isti si muzica   bd-isti si muzica EmptyJeu Avr 08, 2010 9:40 pm

Pare ciudat poate titlul asta de topic...pe un forum despre desen, dar ma intrebam daca dintre voi desenatorii sunt unii care asociaza desenul cu muzica pe care o asculta cand lucreaza?
Si ce ascultati voi??
Eu unul mai nou ascult Children of Bodom, si ma influenteaza in sensul ca incep sa vad personaje de comics american...asa mai dark...si bineinteles mai tot timpul revin la clasici...Jimi Hendrix (pentru ganduri mai bune)
Faina ideea asta de a "vedea" sunetele, muzica, sa desenezi ce auzi... bounce cheers rock&roll
Revenir en haut Aller en bas
http://maniaquebd.friendhood.net
dandana

dandana

Data de inscriere : 27/03/2010
Varsta : 38
Localizare : Home

bd-isti si muzica Empty
MessageSujet: Re: bd-isti si muzica   bd-isti si muzica EmptyLun Avr 12, 2010 5:27 pm

Tool sau soad pentru sinistru sau macabru uneori. Ma ajuta si videoclipurile de obicei, ma arunca in starea necesara. Led Zeppelin si the doors pentru ceva mai bahic, iar pentru hiperactivitate folosesc manu chao... sau vivaldi(nu glumesc). Cand am nevoie de ceva mai trist si deprimant ma indop cu a perfect circle sau altii dar singurul care nu da gresi e amicul chopin si nocturnele sale.Godspeed you black empereor, white noise, unkle, massive attack pentru cai verzi pe pereti iar pentru nervi si draci vorbesc cu mama de religii jumatate de ora Rolling Eyes . Dupa muzica vine starea si dupa starea de spirit vine si desenul. lol!

*Edit
click -> Nu este desen dar e exemplul perfect de cum si ce poate inspira muzica o minte creativa.
cinzestrei

cinzestrei

Data de inscriere : 08/04/2010
Varsta : 31

bd-isti si muzica Empty
MessageSujet: Re: bd-isti si muzica   bd-isti si muzica EmptyMar Avr 13, 2010 7:24 pm

mie unul in timp ce desenez imi place sa ascult reggae (uncle sam;bob,damian marley;matisyahu;johnny king;ini kamoze;....etc.) dar conteaza foarte mult ce desenez (pe ce tema sau cv de gen...sau stil..) in mare ascult-hip-hop;funk;reggae;dnb;dub step;rock Very Happy
http://www.fotolog.com/53mop
EnGraphos
Admin
Admin
EnGraphos

Data de inscriere : 26/03/2010
Localizare : Constanta

bd-isti si muzica Empty
MessageSujet: musique...Zaz   bd-isti si muzica EmptyJeu Mar 10, 2011 12:57 am

am gasit ceva fain...nu este cam ce ascult eu de obicei (metal, punk, alternative..) dar suna fain...
ZAZ
http://maniaquebd.friendhood.net
Contenu sponsorisé

bd-isti si muzica Empty
MessageSujet: Re: bd-isti si muzica   bd-isti si muzica Empty

bd-isti si muzica
Page 1 sur 1