| linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art | |
|
|
Auteur | Message |
---|
EnGraphos Admin
Mesaje : 70 Data de inscriere : 26/03/2010 Localizare : Constanta
| Sujet: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Ven Mar 26, 2010 4:39 am | |
| iata un link folositor celor care merg pe acest drum al ilustratiei de carte sau publicitara sau vor sa faca concept-art: [Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien]...este de fapt o colectie de linkuri spre paginile unora dintre cei mai buni concept artisti si ilustratori | |
|
| |
dandana
Mesaje : 88 Data de inscriere : 27/03/2010 Varsta : 38 Localizare : Home
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Lun Mar 29, 2010 9:58 pm | |
| [Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien] de studiat niste carticele de anatomie [Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien] Cine are timp si rabdare, recomand "Fire and Ice" o animatie la care a lucrat Frank. | |
|
| |
EnGraphos Admin
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Mar Mar 30, 2010 2:01 am | |
| - dandana a écrit:
- [Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien] de studiat niste carticele de anatomie
[Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien] Cine are timp si rabdare, recomand "Fire and Ice" o animatie la care a lucrat Frank. apropo de animatie ...tipul asta face animatie traditionala...in creioane colorate.. [Vous devez être inscrit et connecté pour voir cette image][Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien] | |
|
| |
dandana
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Dim Avr 04, 2010 9:27 am | |
| [Vous devez être inscrit et connecté pour voir cette image][Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien] la prima vedere am crezut ca-s fotografii. | |
|
| |
dandana
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Sam Mai 29, 2010 10:42 am | |
| | |
|
| |
EnGraphos Admin
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Jeu Juin 10, 2010 1:03 am | |
| - dandana a écrit:
- Noroc cu rusii
[Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien] haha...multam pentru link, da vezi ca se supara grecii pe tine....este in greaca siteul nu rusa....he he | |
|
| |
dandana
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Jeu Juin 10, 2010 7:45 am | |
| - EnGraphos a écrit:
- dandana a écrit:
- Noroc cu rusii
[Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien] haha...multam pentru link, da vezi ca se supara grecii pe tine....este in greaca siteul nu rusa....he he Hahahaha ce nasol ma simt! nici nu am dat atentie! acum am oservat )) duh eu am vazut $#@#$@#@$$&@^%(@**^! si am zis "eh....iar rusi..." | |
|
| |
dandana
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Sam Juil 03, 2010 2:59 pm | |
| | |
|
| |
dandana
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Ven Oct 01, 2010 9:16 pm | |
| | |
|
| |
dandana
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Ven Oct 01, 2010 9:23 pm | |
| | |
|
| |
dandana
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Ven Oct 01, 2010 9:27 pm | |
| | |
|
| |
dandana
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Ven Oct 01, 2010 9:34 pm | |
| | |
|
| |
Chupa Man
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Mar Nov 16, 2010 4:20 pm | |
| Hey! Uitati-va pe linku-ul asta:http://www.scribd.com/doc/942231/how-to-draw-comic-book-heroes-and-villains-christopher-hart [Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien] Stiu ca e lung; dati doar copy si paste! | |
|
| |
EnGraphos Admin
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art Jeu Mar 10, 2011 12:53 am | |
| - Chupa Man a écrit:
- Hey! Uitati-va pe linku-ul asta:http://www.scribd.com/doc/942231/how-to-draw-comic-book-heroes-and-villains-christopher-hart
[Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien] Stiu ca e lung; dati doar copy si paste! cred ca este o eroare cu linkul...te duce in alta pagina...ceva cu acotrul din batman ...Lodge | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art | |
| |
|
| |
| linkuri folositoare referitor la ilustratie si concept-art | |
|