parte rea este ca mi sa stricat pc-ul mare si acu joc intr-un toshiba satellite...un notebook...si asta nu este facut pentru games...asa ca il joc la o rezolutie mica tare da na action....and more action...ha ha
dandana
Mesaje : 88 Data de inscriere : 27/03/2010 Varsta : 38 Localizare : Home
Sujet: Re: Games Games Games Lun Avr 05, 2010 1:06 am
Ah dude rezolva-ti pc-ul, e pacat sa te chinui asa! Am vrut de mult sa incerc Borderlands si stiam ca voi fi satisfacut si nu neaparat datorita DLC-urilor ci si stilului vizual. Genul asta de randare mi-a placut tare mult. Din cate stiam eu cell shading se numeste si a mai fost folosit in ceva joculete(din pacate nu prinde atat de mult la public care tinde mai mult spre realism), in schimb m-a cucerit in Prince of Persia aparut in 2008
...
Niste Screenshots.
.
.
.
. Eu unul l-am jucat cu mare placere si desi uneori devenea un pic repetitiv m-am ambitionat sa il joc pentru a da unlock dupa fiecare zona "purificata" la ceva lucrari concept art care si ele sunt...awesome (editez in draci.fug la somn cheers)
Mesaje : 70 Data de inscriere : 26/03/2010 Localizare : Constanta
Sujet: cartoon style.. Lun Avr 05, 2010 11:08 pm
Mie imi plac mult jocurile astea care apar cu aspectul de comics sau cartoon, si mai sunt si de action...super...asta inseamna ca vor fi ca desenele animate le vom putea juca si peste cinci ani fara sa strambam din nas.. Eu unul sunt adeptul unei povesti bune un scenariu fain decat sa am o grafica izbitoare si scenariu zero...si iata exemple de jocuri jucabile si acum datorita scenariului bine realizat dar cu grafica depasita..
Metal Gear Solid
Metal Gear Solid 2
Si conceptele facute pentru seria asta MGS sunt extraordinare, artistul este Yoji Shinkawa...Yoji S.- link
Un alt game care este de jucat in ciuda graficii "depasite" este Deus Ex un joc extraordinar, cu o lume aparte si o atmosfera greu de egalat in asa de trambitatele shootere modern bla bla care tot apar inca am jocul asta instalat si inca il joc cu aceeasi placere.
iar in materie de jocuri de strategie, am un exemplu pe care il mai joc din cand in cand C&C Generals care este foarte echilibrat desi fiecare din cele trei puteri din joc sunt foarte diferite in aspectul grafic si in mecanica jocului
EnGraphos Admin
Sujet: gamer fara games Lun Avr 05, 2010 11:13 pm
si apropo de ce imi spunea-i sa imi repar pc-ul ...mda uite ca tot chinuindu-ma sa joc pe toshiba asta cu placa Intel 4500M am gasit un tip care a incercat in laptopul lui cu acelasi tip de placa o gramada de jocuri destul de tari unele chiar foarte noi ...si surprinzator ca unele chiar sunt jucabile...uita-te pe link games on Intel 4500M
dandana
Sujet: Re: Games Games Games Lun Avr 05, 2010 11:38 pm
Hahaha ce tare! Pacat ca il mai "manca" si frapsul. Am vazut ca a incercat si avp iar cand juca cu alienul unele texturi o mai luau razna. O pateam si eu cu rabla mea veche si am patit-o cu pc-ul nou cand am incercad Bad Company 2 acum ceva saptamani.Chiar nu se putea juca si am ramas dezamagit. Oricum, tin sa-ti spun ca e vina ta ca asta seara am reinstalat C&C Generals:lol!: . Stiai de asta? - link
dandana
Sujet: Re: Games Games Games Mer Avr 07, 2010 11:13 pm
You are the first self aware artificial intelligence. You must infect ships' guidance systems to escape.Ininfect any ship you come across to escape humanity and ensure your safety.
EnGraphos Admin
Sujet: games...he he Jeu Avr 08, 2010 8:12 pm
D ma bucur ca ti-am deschis apetitul pentru genrals...este fain lucrat si ca design si ca story si mecanica a jocului...sa zicem ca este un fel de joc almintii mai modern...ceva strategie cred ca este sila sah nu???ha ha este intradevar. Si linkul cu jocul in flash a fost fain ...foarte interesant conceptul...mi-l imaginam in 3D cred ca ar fi fain... Si uite jocul de care vb azi la curs... link===>BATTLEFIELD HEROES
Pe mine ma captivat prin design si modul easy de play...nostim desi devine un pic boring dupa un timp...pt ca nu sunt multe optiuni in joc...adica nu maimmulte vehicule...si nu sunt nici cladiri cu abilitati speciale...si nici nu poti intra in cladiri sa te ascunzi... Si cel mai naspa este ca nu am bani de cheltuit pe arme virtuale din pixeli, dar altii au si sunt mai bune si te ciuruie de fiecare data. Eu unul nu dau bani pe asa aiureli....mai bine imi cumpar FAR CRY 2...OFFICIAL SITE Am terminat jocul asta de fo doua ori...da acu l-am reinstalat in laptop si surprinzator dar merge...asa ca il joc de zor cand am timp...este fun...tare si grafica...desi acu eu o vad la o rezolutie mai mica... T e sfatuiesc sa il iei si sa il instalezi...ai sa vezi cateva peisaje africane uimitoare....arata foarte real....si in plus imi place ca jocul nu foloseste hud...si esti doar tu si arma din mana acolo in ecran in poveste... take a look...
dandana
Sujet: Re: Games Games Games Jeu Mai 06, 2010 6:24 pm
... Great news kids! Starcraft 2 a primit in sfarsit un release date Jul 27, 2010! Iata preview-ul facut de GT ----Preview link
p.s. INCA n-am apucat sa dau jos far cry 2... dar sa mai joc ceva... uf...
dandana
Sujet: Re: Games Games Games Jeu Mai 06, 2010 6:40 pm
Am gasit ceva tare fain. Un MMORTS. Link---> End of Nations Seamana cu C&C Generals. Interesanta idee, sunt tare curios cat de mult o sa prinda la jocurile ce or sa vina.
EnGraphos Admin
Sujet: Re: Games Games Games Dim Mai 16, 2010 1:47 am
dandana a écrit:
Am gasit ceva tare fain. Un MMORTS. Link---> End of Nations Seamana cu C&C Generals. Interesanta idee, sunt tare curios cat de mult o sa prinda la jocurile ce or sa vina.
suna tare bine ce spune nenea dspre jocula asta...si imaginile sunt faine...sper sa aiba si single player si atunci va fi super sa il avem in calculatoare...da m-a amuzat si entuziasmul lui zici ca la un momentdat o sa sara ochii din orbite in capul reporterului pe care il priveste asa fix ...ha ha
nu este asa fun ca FAR CRY 2...pentru ca este scriptat...si destul de clasicist...coridor shoot every dude...unlock new map...coridor and shoot bad dudes..repetitiv si scriptat.....da are farmecul lui, cu haosul realist al unui razboi...si multe locatii diferite... Oricum Stalker si Far Cry 2 imi plac mai mult
EnGraphos Admin
Sujet: Re: Games Games Games Dim Mai 16, 2010 2:06 am
dandana a écrit:
Hahaha ce tare! Pacat ca il mai "manca" si frapsul. Am vazut ca a incercat si avp iar cand juca cu alienul unele texturi o mai luau razna. O pateam si eu cu rabla mea veche si am patit-o cu pc-ul nou cand am incercad Bad Company 2 acum ceva saptamani.Chiar nu se putea juca si am ramas dezamagit. Oricum, tin sa-ti spun ca e vina ta ca asta seara am reinstalat C&C Generals:lol!: . Stiai de asta? - link
apropo de c&c ca sa fie microbul mai complet...am sa iti sugerez sa iti instalezi si jocul asta le fel de bun ca generals si din aceeasi familie... Jocul este la fel de tare .. echilibru si poveste ca in Generals, dar este modern si grafica este exceptionala...sunt cateva efecte in joc ce te fac sa uiti de trupele proprii si admiri ce se intampla pur si simplu In joc sunt doua factiuni si doua campanii...dar dupa terminarea celor doua campanii deblochezi a treia factiune si campanie si joci cu alienii....o spceie ciudata...este fun jocul...il am instalat in laptop si merge brici...nu am lag sau buguri... acum sunt la inceputul campaniei cu marines...in fine trupele bune cica....pt ca si atunci cand voi juca in tabara ailalta tot good guys vor fi...ha ha Te sfatuiesc sa il instalezi si sa ai dai o sansa...la inceput va fi un pic ciudat...da daca o sa iti placa o sa-i deprinzi comenzile si atmosfera sf... Apropo filmuletele de intro intre misiuni sunt cu actori si sunt bine realizate...pt un joc de strategie...se vede ca au pus osul la munca toti si au facut un produs perfect finisat... Filmele dintre misiuni sunt fain de urmarit si te transpun in joc... Pacat nu acelasi lucru pot sa spun de adon...nu iti recomand sa pierzi timp cu adonul...este sub nivelul jocului ful...cel putin mie nu mi-a placut si l-am dezinstalat...am instalat doar jocul full original..
dandana
Sujet: Re: Games Games Games Ven Juin 11, 2010 10:24 am
Este E3 zilele astea. Ia uite ce surpriza
dandana
Sujet: Re: Games Games Games Ven Juin 11, 2010 5:43 pm
Bai oameni buni. Vreau si eu un emulator de DS pentru windows 7 care sa-mi permita sa-l fac fullscreen daca e nevoie...desi nu joc eu chiar asa. Am jucat recent "castlevania aria of sorrow" pentru GBA
L-am si terminat, in periada cat invatam pentru examene. Ah sa mentionez ca am incercat sa colectionez sufeltele a tuturor celor 100 de big bad monsters si am comis marea greseala sa il ratez pe unul al unui bos, care deh, nu mai putea fi recuperat. Iar eu cum uit sa fac back-up-uri la salvarile ce le folosesc, nu am reusit sa termin jocul 100%, iar a doua oara nu prea am am chef sa il joc, am alte chestii de facut. Dar asta nu inseamna ca nu vreau sa joc altceva din imensa librarie de jocuri "castlevania" care in ultima perioada pot spune ca mi-a devenit obsesie. Partea proasta e ca majoritatea jocurilor gen 2d platformer nu s-au scos pentru pc ci pentru GBA(aici nu e problema exista emulatoare) pentru psp(aici e o mica problema) si pentru DS(aici inca ma chinui). De exemplu, am incercat sa joc "castlevania order of ecclesia"
Pe care l-am jucat un sfert dar a devenit foarte greu de jucat datorita emulatorului si modului in care se comporta.Explic mai jos. Acum incerc sa joc "Castlevania down of sorrow" (continuarea la aria of sorrow)
care e pentru DS dar nu gasesc un emulator cum trebuie si sunt nevoit sa il joc pe laptop.... si ma enerveaza... nu ma intrebati de ce... pur si simplu . Observ ca se misca cam greu o data ce e emulat si incep sa apara mai multe lucruri pe ecran iar procesorul in nici un caz nu ar trebui sa fie o problema. Cred, ca le-am incercat mai pe toate, dar daca stie cineva unul bun, sunt deschis la sugestii.
dandana
Sujet: Re: Games Games Games Ven Juin 18, 2010 12:22 pm
Metal Gear Solid Rising
EnGraphos Admin
Sujet: emulatoare Dim Juin 20, 2010 12:21 pm
pentru ds eu am un emulator bun..."NO$ZOOMER" merge foarte bine si pot juca si pe dimensiuni mai mari....da nu stiu daca merge si pe win7 ca nu am asa ceva....si nici nu cred ca imi voi instala asa ceva... Toate jocurile ruleaza cel mai bine pe win xp......si nu pe trambitatele vista si 7.... Iar referitor la ce ziceai...nu ai sa gasesti emulator pentru psp....sunt ceva incercari da nu sunt bune...asta din cauza ca sony tine sub cheie softul...si este si normal
EnGraphos Admin
Sujet: Re: Games Games Games Dim Juin 20, 2010 1:35 pm
apropo...de mult vroiam sa iti spun de un joc pe care il am instalat si imi place la nebunie...cand am timp sa mai intru in el, este o placere...este un fel de generals...da asta este facuta de ATARI si nu de EA
imi place la fel de mult ca generals...este bine construit grafic, are si un story captivant...si in plus este foarte modern...ca eram satul de sulite si sageti si tunuri cu ghiulele din Age of empire 3....
si am si partea adoua,,,adonul care este la fel de bun ca primul
amandoua sunt un fel de call of duty dar jucat ca strategie...faine jocuri...pacat ca nu se stie din ce cauze jocul nu a fost mediatizat...cred ca au crezut ca au dat chix cu el si le era rusine sa isi faca reclama...eu am auzit de el din intamplare..
dandana
Sujet: Re: Games Games Games Mer Juin 23, 2010 6:52 am
Seamana un pic cu commandos sau mi se pare mie?oricum, pare interesant. Multe joculete bune scapa ochiului public nefiind mediatizate cum treuie. Pai, vezi tu, in perioada cand mi-am schimbat pc-ul eram tare mahnit ca xp-ul nu-mi recunoaste toti ramii, si cum vista abea aparuse am spus sa il incerc.Nu mi-a placut initial dar mi-a fost lene sa il mai schimb, iar apoi am inceput sa ma obisnuiesc cu el. Am luat NO$ZOOMER dar nu imi permite sa salvez state-uri mai caut.
dandana
Sujet: Re: Games Games Games Dim Juin 27, 2010 5:57 pm
ce fain arata asta, pacat ca e ps3
EnGraphos Admin
Sujet: Re: Games Games Games Lun Juin 28, 2010 3:30 am
ooo da super tare grafica...si gameplay ul este funn
dandana
Sujet: Re: Games Games Games Mer Juil 21, 2010 8:46 am
Dead space 2 demo
EnGraphos Admin
Sujet: dead space 2 Dim Aoû 08, 2010 9:57 pm
mda...trebuie sa fie antrenant dead space 2 ...am juacat 1 si mi-a placut...desi tipul din prezentare juca pe o consola se simtea ca are un controler iar miscarile armelor erau greoaie...mult mai fain cu un mouse....ai mai multa precizie...
EnGraphos Admin
eu am pierdut ceva ore in joculetul asta si acum ma gandeam ca poate la un momentdat o sa imi cumpar un nidendo dsi doar pentru jocul asta...este foarte plin de fel de fel de minigames si are un farmec aparte sa ai un gta portabil in buzunar....cand ai o clipa de pierdut...pac te bagi acolo in lumea gta si furi masini impusti tot ce misca si mai faci si o misune doua... tentant...da cam scumpe consolele astea nintendo...
Dernière édition par EnGraphos le Jeu Mar 10, 2011 1:30 am, édité 1 fois
EnGraphos Admin
Sujet: Re: Games Games Games Dim Aoû 08, 2010 11:58 pm
dandana a écrit:
Seamana un pic cu commandos sau mi se pare mie?oricum, pare interesant. Multe joculete bune scapa ochiului public nefiind mediatizate cum treuie. Pai, vezi tu, in perioada cand mi-am schimbat pc-ul eram tare mahnit ca xp-ul nu-mi recunoaste toti ramii, si cum vista abea aparuse am spus sa il incerc.Nu mi-a placut initial dar mi-a fost lene sa il mai schimb, iar apoi am inceput sa ma obisnuiesc cu el. Am luat NO$ZOOMER dar nu imi permite sa salvez state-uri mai caut.
ciudat eu am jucat multe joace pe ds si imi salveaza nu numai jocul dar si setarile butoanelor...ca de exemplu ...gta chinatown wars il joc cu un controler de pc-ps3....si mere tare fain asa...din taste era tare greu...oricum poate pot sa iti trimit versiunea mea de noszoomer...assta merge sigur...
EnGraphos Admin
Sujet: STALKER CALL OF PRYPIAT Jeu Mar 10, 2011 1:29 am
Da cam asta joc acum cand mai am timp...ceva ce recomand si altora...Stalker Call of Prypiat... LINK>> detalii despre joc...